Referenties

Wat mensen over je zeggen

Is altijd de beste graadmeter

Gewoon prima  geregeld

Gewoon fijn en snel geregeld en je weet waar je over praat. En blijft het uitleggen tot het duidelijk is.  Bijvoorbeeld over het pensioen.

Ik vind het zo knap van je dat je onze situatie tot een goed einde hebt gebracht. Je hield ons elke keer  weer bij de les ondanks de vele heftige ruzies. We mochten altijd bellen, en dat was ook echt nodig!
BEDANKT!

Bedankt voor de tijd en de uitleg. Het geeft ons allebei een rustiger gevoel als er iemand stapsgewijs structuur aanbrengt in de ontstane chaos.

Ik vond het zo fijn dat je altijd bereikbaar was en een luisterend oor had. Dan kon ik er weer tegen. En dat je de zaken goed geregeld zijn. Daar hadden XX en ik nooit uitgekomen.

Nogmaals bedankt voor het begeleiden van onze scheiding. We hebben het ,ondanks de moeilijke situatie, als een prettig contact ervaren

“je bent oprecht betrokken en dat stelde mij op m’n gemak.”

Scheiding binnen 8 weken klaar! Heel fijn! We kunnen nu verder.

De tips die we kregen voor het nemen van de beslissingen en voor de afspraken zijn heel waardevol.

Ze  stelt vragen waardoor je moet nadenken over de afspraken die je maakt en de consequenties van die afspraken.  Dat is goed want daar hadden wij nooit aan gedacht.

Leida begreep goed wat mij dwars zat en wat voor mij belangrijk was om afspraken over te maken.

Het fijnste vond ik de aandacht en tijd die er was voor de kinderen. Ook zij konden met hun vragen bij Leida terecht.  Dat voelde goed.

Ik maakte mij druk over de onzekerheden die ons te wachten stonden. Dan is het fijn als iemand je helpt die weet wat er moet gebeuren en die duidelijkheid schept.  Zij is goed op de hoogte van financiële  en fiscale consequenties. Ook de verslagen die we na een gesprek kregen waren duidelijk. Dat is goed om na te kunnen lezen.

Onze echtscheiding is duidelijk en vlot geregeld. Leida luisterde goed naar onze wensen en vragen.

Door de vragen die ze stelde liet ze mij “in de spiegel” kijken. Dit veranderde iets in mijn denken over mijn rol in het jarenlange conflict. Ze zegt rake dingen!

Door jouw deskundigheid, begrip en doortastendheid is een vechtscheiding voorkomen.