Persoonlijk Informatie Gesprek – Spreekuur

Persoonlijk Informatie Gesprek (spreekuur)

Als u behoefte heeft aan een Persoonlijk Informatie Gesprek.

Persoonlijk Informatie Gesprek (Spreekuur)

Op internet is er een grote hoeveelheid informatie te vinden. Maar dat geeft vaak geen antwoord op zaken die voor u en uw partner op dit moment belangrijk zijn. Amaril Mediation heeft hiervoor het Persoonlijk Informatie Gesprek (GRATIS) in het leven geroepen. U kunt al uw vragen stellen aan een specialist in het begeleiden van scheidingen die met u meedenkt.

Scheiden is emotioneel,  zaken die nu zo gewoon zijn, veranderen na een scheiding.  Uw leven wordt overhoop gehaald. Dat geeft verdriet en onzekerheid, het is logisch dat u zich afvraagt hoe uw leven er straks uit ziet. Wat moet er gebeuren om de scheiding te regelen en voor de tijd na de scheiding? Onderwerpen die door uw hoofd spoken of waar u misschien wel wakker van ligt: de kinderen, woonsituatie, financiën, alimentatie, pensioen of persoonlijke onderwerpen.

Persoonlijk Informatie Gesprek (Spreekuur) in Vlissingen of Goes:

Het Persoonlijk Informatie Gesprek (Spreekuur) is gratis en geheel vrijblijvend. U ontvangt nadat u contact met ons hebt opgenomen, geen reclame mails en geen ongevraagde aanbiedingen. Wilt u informatie of wilt u 1 uur gratis informatietijd reserveren,  mailt u dan naar info@amaril-mediation.nl  met uw voorkeur voor een datum en tijd, bellen kan ook:
06-51816843. U kunt het Persoonlijk Informatie Gesprek (Spreekuur) plannen voor uzelf  of samen met uw partner.

 


Scheiden met een mediator

Het voordeel van een mediator / echtscheidingscoach is dat hij/zij een onafhankelijke derde partij is. De mediator werkt voor u, maar ook voor uw (ex)partner. Daardoor kan de mediator zich geheel onpartijdig opstellen. Door begeleide gesprekken komen u en uw (ex) partner tot gezamenlijke afspraken waar u het samen over eens bent. Deze worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. U heeft bij mediation/echtscheidingscoaching beide invloed op de afspraken in het convenant. Het zijn immers uw gezamenlijke afspraken! Het convenant dienen we in bij de rechtbank en wordt bekrachtigd door de rechter.