Persoonlijk Informatie Gesprek

Persoonlijk Informatie Gesprek

Als u behoefte heeft aan een Persoonlijk Informatie Gesprek.

Persoonlijk Informatie Gesprek bij echtscheidingen

Op internet is er veel informatie te vinden. Dat geeft vaak geen antwoord op zaken die  voor u en uw partner op dit moment belangrijk zijn. Amaril Mediation heeft hiervoor het Persoonlijk Informatie Gesprek (GRATIS) in het leven geroepen. U kunt al uw vragen stellen bijvoorbeeld over alimentatie, ouderschapsplan, co ouderschap, echtscheidingsconvenant of wat u dan ook maar bezig houdt. 

Scheiden is emotioneel,  zaken die nu zo gewoon zijn, veranderen na een scheiding.  Uw leven wordt overhoop gehaald. Dat geeft verdriet en onzekerheid, het is logisch dat u zich afvraagt hoe uw leven er straks uitziet. Wat moet er gebeuren om de scheiding te regelen zodat u na de scheiding verder kunt. Onderwerpen die door uw hoofd spoken of waar u misschien wel wakker van ligt: de kinderen, woonsituatie, financiën, alimentatie, pensioen of persoonlijke onderwerpen.

Persoonlijk Informatie Gesprek:

Het Persoonlijk Informatie Gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wilt u informatie mailt u dan naar info@amaril-mediation.nl  met uw voorkeur voor een datum en tijd, bellen kan ook: 06-51816843. U kunt het Persoonlijk Informatie Gesprek plannen voor uzelf  of samen met uw partner.

 


Scheiden met een mediator

Het voordeel van een mediator / echtscheidingscoach is dat hij/zij een onafhankelijke derde partij is. De mediator werkt voor u en voor uw (ex)partner. Daardoor kan de mediator zich geheel onpartijdig opstellen. Door begeleide gesprekken komen u en uw (ex) partner tot gezamenlijke afspraken waar u het samen over eens bent. Deze worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Bij mediation/echtscheidingscoaching heeft u allebei invloed op de afspraken in het scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Het zijn immers uw gezamenlijke afspraken! Het echtscheidingsconvenant wordt ingediend bij de rechtbank en wordt bekrachtigd door de rechter.