Echtscheidingen

Scheiden is altijd naar.

Probeer er vooral samen uit te komen.

Amaril maakt het onderscheid bij echtscheidingen.

U bent het samen eens dat u gaat scheiden en u wilt samen afspraken maken? Maak dan een afspraak. Ik ben Leida Franse van Amaril Mediation en als mediator, gespecialiseerd in echtscheidingen, help ik u graag om uw scheiding zo goed mogelijk te regelen voor alle partijen. En dus ook voor uw kinderen.

Amaril Mediation helpt u om uw scheiding goed te regelen. We zorgen dat u samen werkbare afspraken kunt maken over zaken die voor u belangrijk zijn.

De basis van waaruit we werken met elkaar:

  • respect voor elkaar, zonder rancune
  • naar elkaar luisteren
  • zonder informatie kunnen er geen beslissingen genomen worden. Van u wordt gevraagd om deze informatie op te zoeken en aan te leveren
  • elkaar “iets” gunnen, het gaat om geven en nemen
  • Scheiden geeft onzekerheid. Emoties of verdriet komen langs , uw leven staat op z’n kop. Bij de begeleiding is er ook aandacht voor de emotionele kant van scheiden, mogelijk is uw partner al verder of bent u al verder in de (rouw)verwerking van de scheiding. Meer hierover vind u hier.

 

Bij mediation probeert u samen met de ander tot een oplossing te komen en afspraken te maken onder begeleiding van een mediator.  Wanneer u allebei bereid bent om over een oplossing te onderhandelen, heeft mediation een grote kans van slagen.