Amaril Mediation en Advies al 5 jaar een vertrouwd adres

Amaril Mediation en Leida Franse

 

Door mijn karakter ben ik altijd een helper geweest. Voor mij vielen veel dingen op zijn plaats toen ik als mediator aan de slag ging. Dit past bij mij, gewoon zoals ik ben, goed luisteren en niet (ver)oordelen. Altijd kijkend naar een oplossing voor de toekomst.

Eerst ben ik werkzaam geweest in opleiden en ontwikkelen van mensen. Soms is het tijd om je hart te volgen, dat heb ik gedaan en Amaril Mediation en Advies gestart.  Ik help graag om voor iedereen het leven zo goed mogelijk te maken.  Om goed te kunnen helpen is meer nodig dan gedrevenheid. Daarom heb ik de opleiding tot mediator (2013) gevolgd en een aanvullende opleidingen voor fiscale, juridische en financiële kennis voor het begeleiden van echtscheiding gevolgd.

Een mens is nooit te oud om te leren, ik volg dan ook webinars, workshops en intervisiebijeenkomsten.  Gewoon om u zo goed mogelijk te kunnen helpen!

Het leven geeft up en downs, dat kan ik niet voor u wegnemen. Wel kan ik u helpen bij uw zorgen en onzekerheden bij uw scheiding / familieconflict. Mijn onpartijdigheid gecombineerd met eerlijke en duidelijke communicatie en mijn grote hoeveelheid kennis helpen u verder. Het geeft hou vast in roerige tijden.

Een mooi leven dat gun ik iedereen, dat het niet vanzelf gaat dat weet ik uit ervaring.  Amaril Mediation en Advies bestaat inmiddels 5 jaar en is gebaseerd op het vertrouwen van vele mensen die ik in de loop der tijd heb mogen begeleiden.  Enkele reacties kunt u hier lezen: referenties