Amaril Mediation en Advies al 5 jaar een vertrouwd adres

Amaril Mediation en Leida Franse

Eerst ben ik werkzaam geweest in opleiden en ontwikkelen van mensen. Ik kreeg de mogelijkheid om mij te ontwikkelen, veel opleidingen, workshops e volgen. Soms is het tijd om je hart te volgen, dat heb ik gedaan en Amaril Mediation en Advies gestart.  Ik help graag om voor iedereen het leven zo goed mogelijk te maken. Zeker op momenten dat het tegenzit. Om u goed te kunnen helpen is meer nodig dan gedrevenheid. Daarom heb ik de opleiding tot mediator gevolgd en een aanvullende opleidingen voor fiscale, juridische en financiële kennis voor het begeleiden van echtscheiding gevolgd.

Een mens is nooit te oud om te leren, ik volg dan ook webinars, workshops en intervisiebijeenkomsten.  Gewoon om u zo goed mogelijk te kunnen helpen!

Het leven geeft up en downs, dat kan ik niet voor u wegnemen. Wel kan ik u helpen bij uw zorgen en onzekerheden bij uw scheiding / familieconflict. Mijn onpartijdigheid gecombineerd met eerlijke en duidelijke communicatie en mijn grote hoeveelheid kennis helpen u verder. Het geeft hou vast in roerige tijden.

Een mooi leven dat gun ik iedereen, dat het niet vanzelf gaat dat weet ik uit ervaring.  Amaril Mediation en Advies bestaat inmiddels 5 jaar en is gebaseerd op het vertrouwen van vele mensen die ik in de loop der tijd heb mogen begeleiden.  Enkele reacties kunt u hier lezen: referenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *